Bilić i Hugo Sanchez najizgledniji kandidati za klupu Reala!?

VRLO je izvjesno da će predstojeći izbori za predsjednika Real uvelike utjecati na odabir novog trenera. Svaki od predsjedničkih kandidata ima svoje favorite, a zanimljiv je pogled španjolskog Ecodiarija u kakvim su kombinacijama potencijalni novi treneri Reala.

Jedno je sigurno. Najmanje je izgledno da će Juande Ramos ostati na kormilu kraljevske momčadi.

Arsene Wenger:

Španjolci pišu kako bi Arsene Wenger bio dio projekta na duže staze. Svakako treba reći da je vrlo malo izgledno da će francuski trener uopće napustiti klupu Topnika, a ako to i učini, htjet će garanciju da ima odriješene ruke na duže vrijeme. Teško da će je i dobiti.

Jose Mourinho:

U Realu bi voljeli na klupi vidjeti Josea Mourinha, no i to isto nije baš izgledna opcija. Mourinho se oglasio povodom napisa da će preuzeti Real i poručio da ostaje u Interu i da je to gotovo sto posto sigurno. No, dodao je kako će "osoba koja preuzme klupu Reala biti vrlo sretna".

Carlo Ancelotti:

Nakon izbora u Realu, Madriđani bi najradije na klupi htjeli vrhunskog trenera i veliko ime. To je onda svakako Carlo Ancelotti. No, za njega postoji još jedan veliki interesent, a on se zove Chelsea. Realno, Ancelotti je bliže ostanku u Milanu ili odlasku u London nego preuzimanju Real Madrida. On je jedan od favorita Florentina Pereza, kao što je i dvojac Mourinho - Wenger.

Manuel Pellegrini:

Perezov protukandidat za čelnog čovjeka Reala Jorge Valdano je najveći zagovornik trenera Villareala. Uspije li Valdano dobiti izbore, Pellegrini bi lako mogao zasjesti na klupu.

Hugo Sanchez:

Legenda Reala, sadašnji trener Almerije, jedan je od potencijalnih trenera na kojeg navijači nikako nisu imuni. On bi svakako mogao biti jedan od najjačih kandidata za mjesto trenera pošto ima klauzulu u ugovoru prema kojoj može napustiti Almeriju ostane li klub u Primeri te je jedan od najjačih igrača koji je u povijesti igrao za Real.

Slaven Bilić:

Hrvatski izbornik Slaven Bilić je veliki favorit mladog kandidata Eduarda Garcije.

"Kao igrač, bio je vrlo karizmatičan, a takav je i kao trener. On kontrolira svlačionicu, dobar je motivator i voli napadačku igru punu pritiska", rekao je nedavno Garcia.

Juande Ramos:

Sadašnji trener zapravo je prošla priča. Ramos nije favorit niti jednog od kandidata za predsjednika (Pereza, Valdana i Garcije), osramotio je Real protiv Barce, nema baš neke super rezultate... Sasvim dovoljno za otkaz.

M.Š.
Foto: Index montaža

Pročitajte više