Bilić se zbog Sandre Perković i društva žali Uefi

Foto: Guliver Image/Getty Images

ŽDRIJEB 3. pretkola Europske lige nogometašima londonskog West Ham Uniteda, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, namijenio je pobjednika dvoboja slovenskih Domžala i bjeloruskog Šahtjora iz Soligorska, a londonski klub bi trebao biti domaćin u prvoj utakmici 28. srpnja. 
 
To će biti prva službena utakmica 'čekićara' na Olimpijskom stadionu, ali bi je West Ham želio odigrati tek 4. kolovoza i zamijeniti domaćinstva sa suparnikom u 3. kvalifikacijskom kolu za plasman u grupnu fazu Europske lige.
 
Naime, 22. i 23. srpnja će londonski Olimpijski stadion ugostiti najbolje atletičarke i atletičare svijeta na mitingu Dijamantne lige, a čelnici West Hama smatraju da im to ostavlja premalo vremena za idealnu pripremu travnjaka. Među atletičarkama koje će nastupiti u Londonu trebala bi biti i najbolja svjetska bacačica diska Sandra Perković, koja je prije četiri godine na tom mjestu osvojila svoje prvo zlatno olimpijsko odličje.
 
Londonski klub je uputio službeni zahtjev za promjenu domaćinstva i sada čeka odluku Europskog nogometnog saveza (UEFA).

Pročitajte više