BILIĆ JE DALEKO BOLJI BEZ KOSE Statistika ne laže

Foto: Twitter

AKO mislite da je ovo zajebancija, varate se. Ugledni BBC statistiku o (ne)uspješnosti menadžera West Hama bez kose i s "ekstenzijama" istaknuo je u pregledu vikenda.

BBC je, kao i svakog ponedjeljka, izabrao deset najboljih tweetova o Premier League proteklog vikenda, a drugo mjesto u žestokoj konkurenciji i naslov "statistike tjedna" osvojio je Arash Rezai.
 
On je nakon West Hamovog domaćeg poraza 0:3 od Brightona u devetom kolu Premier League, kojim je Bilićeva momčad pala u zonu ispadanja, na Twitteru prikazao zanimljivu statistiku.
Slaven Bilić je, dok je bio bez kose, gotovo potpuno ćelav, West Ham vodio na 38 utakmica i tom prilikom ostvario 16 pobjeda, 14 remija i samo osam poraza, što je uspješnost od 42.1 posto.
 
Ali s uspjehom je Bilić poželio vratiti kosu na opustjelu glavu. I kako svjedoči statistika, to mu nije donijelo ništa dobrog. Jer otkako je, poput kolege Antonia Contea, postao maneken klinike za presađivanje kose, njegov skor u 47 utakmica je samo 14 pobjeda, 11 remija i čak 22 poraza. Tako je rapidno pao na samo 29.8 posto "uspješnosti."
Rezai je studiozno proučio korelaciju gustoće Bilićevog vlasišta i bodovnog konta Hammersa, jer radi se o čovjeku koji je urednik Twitter profila Opta Sports, referentnog i citiranog servisa o nogometnoj statistici. 
 
Bilić je dakle s tretmanima u uglednoj klinici Belgravia povratio kosu, ali je izgubio trenerski "mojo", pa je nakon očajnog ulaska u sezonu na rubu otkaza u West Hamu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.