BILIĆEVA NAJVEĆA POBJEDA SEZONE Četiri gola u gostima za treće slavlje u nizu

Foto: Getty Images/Guliver Image

SLAVEN BILIĆ upisao je najuvjerljiviju pobjedu u posljednjih osam mjeseci! Na gostovanju kod Swanseaja njegov West Ham slavio je sa 4:1 i upisao treću uzastopnu pobjedu. 

West Ham je nakon dvije minimalne domaće pobjede upisao i prvu u gostima nakon dva i pol mjeseca.

Uzbudljivu utakmicu je u 13. minuti otvorio Andre Ayew zabivši svoj prvijenac za "Hammerse" protiv svog bivšeg kluba iz kojeg je stigao prošlog ljeta.

Do odmora je Swansea imao inicijativu i dvije trećine vremena loptu u svom posjedu, no gosti su s prednošću otišli u svlačionicu. U drugom dijelu već u 50. minuti West Ham je otišao na 0:2, šestom asistencijom u ligi ove sezone Dimitri Payet je iz kornera poslužio Reida koji zabija glavom za povećanje vodstva. U 78. je pogodio i Antonio, a u 89. adut s klupe Fernando Llorente zabio je utješni gol za Swansea. Ipak, u 90. je zabio i Andy Carroll za uvjerljivu pobjedu Čekičara.

Biliću je ovo najuvjerljivija pobjeda u prvenstvu još od 30. travnja kada je s 3:0 slavio kod WBA. Od tada je, uz poraze i remije, upisivao samo minimalne pobjede osim one protiv Chelseaja (2:1) i Manchester Uniteda (3:2) krajem prošle sezone.

West Ham je sada 11. na ljestvici sa 22 boda, dok je Swansea pretposljednji, 19. sa 12.

 

SWANSEA - WEST HAM 1:4

90` GOOOL! Novi gol West Hama u posljednjoj minuti! Andy Carroll zabio je za 1:4!


89` GOL! Swansea je smanjio pogotkom Llorentea!

 

78` GOOOL! Antonio je zabio i treći gol za goste, pobjeda im više ne može pobjeći.

50` GOOOL! West Ham vodi 2:0! Dimitri Payet asistirao je iz kornera Winstonu Reidu koji glavom zabija drugi gol u prvenstvu ove sezone.

46` trener Swanseaja Bob Bradley na poluvremenu je uveo Fernanda Llorentea i Jeffersona Montera umjesto Bastona i Fultona.

Poluvrijeme. Na pauzu je West Ham otišao s golom prednosti, a imali su gosti još dva šuta u okvir gola i bili opasniji cijelo poluvrijeme. No, zanimljivo je da je domaćin imao inicijativu i 62% vremena loptu u svojim nogama, no samo jedan šut po golu.

13` GOOOOL! West Ham je poveo golom Ayewa koji je zabio svom bivšem klubu. Prvi mu je to pogodak u Premiershipu otkako je ljetos stigao u West Ham, a veći dio sezone propustio je zbog ozljeda. 

Bilić uoči utakmice kod Swanseaja pozira za selfie s malim navijačem

 

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Pročitajte više