BILIĆ NA KORAK DO OPSTANKA Hrvat i West Ham slave čudesnog vratara Adriana

Foto: Getty Images / Guliver Image

SLAVEN BILIĆ i West Ham odigrali su bez golova kod Stokea u 35. kolu Premier lige i time stigli na korak do opstanka. Hrvatski trener vezao je treći remi, a ukupno deveti ove sezone u prvenstvu i sada imaju osam bodova više od Swanseaja, koji s utakmicom manje drži 18. mjesto u opasnoj zoni.

Također, Bilić nije izgubio u posljednja četiri susreta, a poraza ga je kod Stokea spasio vratar Adrian Lopez, koji je imao neke čudesne obrane. 

Naravno, Hammersi su mogli i slaviti, ali je Ayew škaricama šutirao pravo u vratara Butlanda tijekom prvog poluvremena. Međutim, u drugom je Stoke bio bolji i mogao pobijediti, ali je Adrian uspio odlično reagirati na golu, a posebice je spasio bod nakon prilike Arnautovića, kada mu je dvaput skinuo udarac iz blizine. 

Dakle, Bilić je na korak do opstanka, a u sljedećem kolu će dočekati velikog rivala Tottenham koji se bori za naslov prvaka s Chelseajem. Poslije toga, West Ham će ponovno igrati kod kuće, ovog puta protiv Liverpoola, dok u posljednjem kolu ide kod Burnleya.

 

Pročitajte više