Bilić nakon poraza od 4:0: Ovo je sramota

Foto: EPA

SLAVEN BILIĆ doživio je najteži poraz na klupi Watforda. Izgubio je 4:0 kod Swanseaja u 25. kolu Championshipa. Razočarani hrvatski trener u izjavi poslije utakmice ispričao se navijačima, posebice onima koji su pred kraj godine otputovali na gostovanje u Wales.

Bilić: Ovo je sramota

"Malo je neugodno. Nedostaje nam previše igrača, znali smo to i prije i nismo očekivali da ćemo nadigrati Swansea jer nam nedostaju starteri i zamjene. Ali trebali smo strast i predanost, a to je nedostajalo", započeo je Bilić pa se ispričao navijačima:

"Ako nemaš kvalitetu i daješ loptu, pada ti samopouzdanje, onda izgleda kao da se ne trudiš, ali na kraju dana ne može biti 4:0. To se ne može nazvati ničim drugim osim sramotnim. Klub to nije zaslužio, a pogotovo navijači koji su na težak dan u prosincu otputovali prije Nove godine. Ispričavam im se."

"Moramo se smiriti"

"Možemo razgovarati o tome što bi bilo da smo zabili iz Davisove rane šanse, ali Swansea je sigurno bio bolji u prvom poluvremenu. Ako je bilo 1:0, spominjete te stvari, ali kod 4:0 odeš kući ponizan i kriviš samo sebe", dodao je Bilić pa zaključio:

"Moramo se smiriti na sve moguće načine. Jedini izlaz iz ovoga i jedini put naprijed je izvući najbolje iz ove situacije i uzeti neke bodove dok se ovi momci ne vrate. Je li lako? Ne. Ali ne mora biti ovako."

 

Pročitajte više