Bilić napušta mladu reprezentaciju zbog sramotne ponude HNS-a?

IZBORNIK mlade hrvatske reprezentacije Slaven Bilić još uvijek nema ugovor sa HNS-om, jer je nezadovoljan ponudom. Bilić tvrdi da nije u pitanju novac, već da je ponuda za njega i Asanovića ispod svake razine.

"Mi tražimo status. Znači nije stvar novca nego tretmana i to ne samo stožera već i ustroja mlade reprezentacije" – izjavio je Bilić za Sportske novosti te napomenuo kako bi moglo doći i do rastanka s HNS-om.

"Ovaj angažman sam prihvatio s velikim entuzijazmom i guštom. Ali u krajnjoj liniji ne moram raditi taj posao. U biti ne volim omalovažavanje, još manje ucjene. I tu bih sad stao, ne želim više o tome." – komentirao je Bilić, prenose Sportske novosti.

Vlatko Marković izjavio je kako ga "čudi i smeta" što Bilić i Asanović nisu potpisali ugovor. Tvrdi kako su uvjeti za potpis usuglašeni na sjednici 28. rujna, no Bilić s njima nije zadovoljan.

"Nema riječi ni o kakvom podcjenjivanju ili ucjenjivanju" – tvrdi predsjednik HNS-a, te dodaje kako se nada da će se problemi riješiti do kraja tjedna.

Hrvatska mlada nogometna reprezentacija u kvalifikacijskom je ciklusu za Europsko prvenstvo zabilježila tri pobjede, pa nakon prva tri kola ima 9 bodova.

Pročitajte više