Bilić nastavio niz bez pobjede. Posustaje u borbi za Premiership

Foto: Profimedia

WATFORD, kojeg vodi Slaven Bilić, u 31. kolu Championshipa je na svom terenu igrao tek 1:1 s Blackburnom, rivalom u borbi za povratak u prvu englesku ligu. Gosti su poveli preko Decka u 24. minuti, a bod je Bilićevoj momčadi spasio Hoedt u 74. minuti.

Međutim, to je bilo dovoljno tek za nastavak niza bez pobjede, koji se Watfordu sada proteže na četiri utakmice, od toga tri remija i jedan poraz. Tako je Bilićeva momčad u zadnja tri tjedna s trećeg pala na šesto mjesto engleske druge lige, ujedno posljednje koje na kraju sezone vodi u doigravanje za Premiership. Prva dva kluba izravno ulaze u prvu ligu.

Do kraja regularnog dijela Championshipa je još puno, 15 kola, u kojima Bilićevu momčad čeka žestoka borba za zadržavanje mjesta koje vodi u doigravanje, jer na njega pikira još čak desetak klubova. Bilić je u velikom padu u zadnje vrijeme.

Momčad mu je od zadnjih devet utakmica pobijedila na samo dvije, a osim što je sve lošija u prvenstvu, u tom razdoblju je porazom od također drugoligaša Readinga ispala iz FA Kupa.

Pročitajte više