BILIĆ PRIMIO GOL IZ KORNERA Najgora momčad lige još jednom dokazala koliko je šuplja Slavenova obrana

Foto: Getty Images/Guliver Image

SUNDERLAND - WEST HAM 2:2 u 33. kolu Premier League. Nevjerojatno je kakve golove i koliko puno njih, prima momčad trenera koji je bio branič.

Ekipa Slavena Bilića nakon užasnog niza od pet uzastopnih poraza vratila se u borbu za opstanak, iz koje se pak izvukla u prošlom kolu, prvom pobjedom nakon dva mjeseca, domaćim slavljem 1:0 protiv davljenika Swanseaja.
 
Danas je gostovala kod posljednjeplasiranog Sunderlanda, koji je šest utakmica prije kraja siguran drugoligaš, jer opstanak mu je udaljen predalekih devet bodova.
 
Bilićevu momčad u prvo vodstvo doveo je Andre Ayew u 5. minuti tako što je zabio poslije Carrollovog odbijanca, a u drugo mu je donio James Collins u 47. minuti nakon Snodgrassovog ubačaja iz kornera. 

Ali, Sunderlandov prvi gol vrijedi posebno istaknuti. U 26. minuti postigao ga je 
Wahbi Khazri. Poslao je loptu pred gol, koju obrana Hammersa izbija u korner. Khazri iz kuta s lijeve strane šalje lopru pred gol koju preskače sve igrače i golmana gostiju Randolpha, nakon čega završava u mreži. 
 
Ovo je bio novi dokaz koliko je momčadi nekadašnjeg braniča Bilića očajna obrana,  a još jedan je stigao u 90. minuti. Darren Randolph, koji je na golu zamijenio kiksera Adriana, izašao je pokupiti ubacivanje pred vrata, da bi zatim ispustio loptu, koju u mrežu šalje Fabio Borini, za konačnih 2:2.


Bilićeva momčad u 33 kola primila je čak 59 golova i samo tri kluba u Premier League imaju porozniju obranu od West Hama.
 
Sreća za Bilića što mu rezultati ostalih davljenika idu u prilog, pa je i s ovako šupljom momčadi, pet kola prije kraja čak devet bodova od zone ispadanja.
 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više