SLAVEN BILIĆ

Bilić uoči povijesne utakmice: Idemo završiti posao

Foto: Getty Images

SLAVEN BILIĆ večeras vodi svoj WBA u utakmici sezone u kojoj moraju pobijediti QPR kako bi se direktno plasirali u Premiership. Plasman u Premiership vrijedan je 200 milijuna funti i od 20:30 na Hawthornsu WBA nema pravo na kiks.

"Sad imamo još jednu utakmicu i moramo to riješiti. Zaboravite na petak, sad je u pitanju samo srijeda navečer. Kasnovečernja utakmica. Sve je u igri. Moramo pokazati mentalitet, intenzitet svi skupa i završiti posao", rekao je Bilić uoči utakmice pa dodao:

"Na prva dva mjesta smo od sedmog kola. Nismo se morali osloniti ni na čije rezultate i zato smo bili tako ljutiti u petak. Prvi put to nije bio slučaj. Brentfordova utakmica protiv Stokea pokazala je kako pritisak dolazi s pozicijom na tablici, ne dolazi zato što su ti igrači manje sposobni. Oni nisu bili u takvoj poziciji osam utakmica i pobijedili su ih sve, i one koji nisu morali pobijediti. Ali u prvoj utakmici koju su trebali pobijediti, nisu."

Ako WBA ne završi drugi, ići će u doigravanje pa će se sezona još više odužiti.

"Ova sezona Championshipa duža je nego ikad i moramo biti ponosni na ono što smo napravili, cijeli West Bromwich Albion, i sad je vrijeme da to završimo. Moramo to napraviti."

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više