Bilić nakon poraza od Cityja: "Ovo je sramotno"

Foto: Getty Images / Guliver Image

SLAVEN BILIĆ i njegov West Ham potpisali su drugi poraz ove sezone u Premiershipu. Hrvatski trener je izgubio od Chelseaja s 2:1 u prvom kolu, a sada je u trećem bio bolji i Manchester City s 3:1.

> Nije Bilić izgubio od strašnog Pepa, nego zato jer je potpuno pogrešno postavio momčad

"City je krenuo bolje, brže i agresivnije i bio je bolji na tim drugim loptama tijekom utakmice. U prvom poluvremenu smo bili jako loši, pa sam rekao igračima u svlačionici da pokažu karakter i duh West Hama, što su i učinili", rekao je Bilić nakon poraza na Etihadu.

"Sramotno je primiti gol u sudačkoj nadoknadi"

Njegova momčad gubila je s 2:0 golovima Raheema Sterlinga u 7. te Fernandinha u 18, ali se uspjela vratiti pogotkom Michaila Antonija u 58. minuti. Međutim, točku na i stavio je ponovno Sterling u drugoj minuti sudačke nadoknade.

"Sramotno je primiti gol u sudačkoj nadoknadi i nisam sretan zbog toga. Nakon gola smo se otvorili, igrali drugačije i pokušali napraviti pritisak pred Cityjevim golom. I, onda nam se dogodio taj gol Sterlinga, koji nam se ne smije događati na kraju utakmice. Jednostavno, moramo biti koncentriraniji", naglašava Bilić. 

"Sve će biti drugačije kad nam se vrate ozlijeđeni igrači"

West Ham ima velikih problema s ozlijeđenim igračima, a toga je svjestan i sam Bilić.

"Igra u drugom poluvremenu daje nam vjeru za nastavak prvenstva. Također, nije lako kad s sedam-osam ozlijeđenih igrača lovite neki pozitivni rezultat. Zato se nadam skorijem povratku Payeta, Lanzinija, Feghoulija i Carrolla", zaključio hrvatski trener.

 

Pročitajte više