Bilić na rubu otkaza i udaru bijesnih navijača: "Osjećam se posramljeno, problem kreće od mene"

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAKON prošlog kola, kada im je Watford utrpao četiri gola u Londonu, Slaven Bilić i West Ham izgubili su ponovno s 4:2, ovog puta od West Bromwich Albiona, u petom kolu Premiershipa i sada Hammersi zauzimaju 17. mjesto na ljestvici.

"Potpuno zaslužena pobjeda WBA. Osjećao sam se posramljeno u prvom poluvremenu. Možemo reći da su primljeni golovi individualne greške. Ne možemo raditi toliko grešaka kada nemamo loptu. Ovo je veliki problem, počevši od mene i ne možemo se izvlačiti samo na sreću.", rekao je Bilić.

Momčad hrvatskog trenera probudila se u nastavku, ali nije uspjela izbjeći četvrti poraz ove sezone.

"U nastavku smo pokazali karatker, igrali dobar nogomet. No, moram ponoviti, ako ćemo se nastaviti braniti kao dosad, a ne kao momčad, ne možemo očekivati pobjedu u utakmici Premier lige. Znam da imamo problema i moramo sve učiniti da to okrenemo na pozitivnu stranu i riješimo ih", zaključio je Bilić, koji je na rubu otkaza.

Ipak, navijači West Hama izgubili su strpljenje i žele odlazak trenera.

"Bilić je prava prevara. On će biti prvi trener koji će dobiti otkaz", "Pitam se kada će Bilić biti smijenjen", "Odbrojavanje do Bilićeve smjene", neki su od komentara bijesnih navijača putem društvenih mreža.

Pročitajte više