Bilić nakon najgoreg starta od 1988: Osjećam pritisak, ali je moja momčad pokazala da je živa

Foto: Getty Images / Guliver Image

SLAVEN BILIĆ prekinuo je crni niz sa svojim West Hamom. Hrvatski trener je nakon četiri poraza zaredom remizirao kod kuće s Middlesbroughom 1:1. Međutim, sa svega četiri boda poslije sedam kola Premiershipa Hammersi su potpisali najgori start u prvenstvu od 1988. godine. Te sezone su ispali u Championship...

"Osjećam veliki pritisak. Nisam zadovoljan s pozicijom u prvenstvu, a i nanizali smo četiri poraza, što je ispod mojih standarda. Međutim, veliki sam radnik i vjerujem u svoju momčad. Iako danas nismo pobijedili, pokazali smo da je ova momčad još uvijek živa," poručio je Bilić.

"Igrači su pokazali karakter, duh i kvalitetu, ali..."

Samo jednu pobjedu ostvario je West Ham ove sezone, uz pet poraza i jedan remi.

"Prekinuli smo niz poraza s ovim bodom, ali smo se nadali pobjedi s obzirom da smo igrali pred svojim navijačima i protiv ekipe koja je pri dnu ljestvice. Igrači su dali sve od sebe. Pokazali su karakter, duh i kvalitetu, ali nije nam to bilo dovoljno za pobjedu. No, puno se pozitivnih stvari može izvući iz našeg nastupa", smatra Bilić.

"Šteta što magija Payeta nije bila za pobjedu"

Jedini gol za Hammerse zabio je Dimitri Payet, koji je u stilu Lionela Messija nanizao pet igrača Middlesbrougha i potpisao remi.

"To je čista magija. Dimitri je zabio nevjerojatan pogodak. Šteta je jedino što to nije bio i pobjednički pogodak. Trebali smo taj trenutak klase od našeg najboljeg igrača kako bi podigao čitavu momčad," zaključio je Bilić.

Pročitajte više