Bilićev sin navijat će za Englesku

BILIĆEV 10-godišnji sin Leo obožava nogomet, a naš izbornik u izjavi za The Sun kazao je kako će njegov sin navijati - za Engleze.

"Leo me obožava i  obožavam njega, ali on uvijek, kako bi me zadirkivao, navija za moje protivnike. Kad sam igrao za Everton, on je navijao za Liverpool. No, osjećam da je on pobunjenik baš poput mene, mali Che Guevara," rekao je Bilić.

"Iako je protiv mene, znam da je bio vrlo ponosan što smo pobijedili Englesku u Zagrebu. Također, jako je sretan i ponosan što nam ide dobro", dodao je Bilić.

"Hrvatska ne igra  ni za koga"

Bilić je za Sun upozorio Englesku da utakmicu ne shvate "zdravo za gotovo". "Nemojte činiti takvu pogrešku, Hrvatska ne igra  ni za koga, niti za Rusiju niti za bilo koga drugoga. Divim se Izraelu koji mi je dao nadu ne samo gledajući nogomet i sport, već za život općenito. Pokazali su svima da ih se ne može kupiti. U svim sam novinama čitao kako će Izraelci pustiti Rusima. No, oni su pokazali kako se cijeli svijet treba ponašati. Tako bi se i nogomet uvijek trebao igrati", rekao je Bilić.

O susretu s Englezima Bilić je kazao: "Moramo se oporaviti do srijede jer nas je teren u Skopju fizički uništio. Ali trava Wembleya je kao stvorena za nas. Moji dečki će biti motivirani samim izlaskom na Wembley. I naravno, moći ćemo igrati bez ikakvog pressinga, s lakoćom, bez straha  jer smo već kvalificirani",  zaključio je naš izbornik.

A.H.
Foto: Index

Pročitajte više