Bišćan odlazi u Southampton?

NOVI menadžer premierligaša Southamptona, Harry Redknapp, koji je na to mjesto došao iz Portmoutha, gdje ga je zamijenio Velimir Zajec, bacio je oko na hrvatskog veznjaka Igora Bišćana i njegovog suigrača iz Liverpoola, Stephanea Henchoza.

Redknapp se, piše BBC Sport, u nedjelju u Liverpoolu raspitivao za status Bišćana i Henchoza, te je navodno dobio zeleno svjetlo za mogući transfer u siječnju.

BBC doznaje kako bi Liverpool najvjerojatnije bio zadovoljan s ponudom "teškom" milijun funti za obojicu igrača, kojima ugovor s "Redsima" ističe na ljeto.

Harry Redknapp odmah je po dolasku u Southampton ustvrdio kako momčad treba što prije ozbiljno pojačati želi li klub ostati u prvoj ligi, a to znači da Saintsima treba najmanje pet pojačanja već u siječnju.

Bišćan je zadnje četiri pokušavao ostaviti dobar dojam u Liverpoolu, nakon što je kupljen od zagrebačkog Dinama za 5,5 milijuna funti, ali ipak nije izborio mjesto u prvoj momčadi, piše BBC.

Bivši menadžer Gerrard Houllier forsirao ga je u obrani, što mu baš i nije odgovaralo, ali je zato pružio mnogo bolju igru na sredini terena pod vodstvom novog menadžera Rafaela Beniteza. No, BBC tvrdi da su Bišćanovi dani na Anfieldu odbrojani, a karijeru će najvjerojatnije nastaviti u Southamptonu.

Pročitajte više