Bišćan: Pobjeda protiv Engleske je velika. Pamtit ću je

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

IZBORNIK hrvatske U-21 reprezentacije komentirao je pobjedu 2:1 protiv Engleske u prijateljskoj utakmici odigranoj u Londonu. "Igrači su vidjeli koliko su dobri kada su disciplinirani i ozbiljni", rekao je Bišćan. Prvi pogodak postigao je igrač Dinama Martin Baturina u 34. minuti, kada je sjajno pogodio iz slobodnog udarca. Strijelac drugog pogotka bio je Dion Drena Beljo iz jedanaesterca.

"Prostora za napredak uvijek ima, ali na ovoj utakmici vidjeli smo da možemo protiv svakoga odigrati konkurentno i dobro kada smo ozbiljni. Lijepa je ovakva pobjeda prije nastupa na Europskom prvenstvu, a uoči tog natjecanja najviše želim zdrave igrače.

Isto tako, bilo bi lijepo kada bih mogao računati na neke igrače koji su već sada u seniorskoj momčadi. Volio bih da Palaversa i Kačavenda uhvate kontinuitet igranja jer su nam važni igrači u momčadi", izjavio je Bišćan.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOLOVE

Europsko prvenstvo počinje 21. lipnja

"Ova pobjeda protiv Engleske je uistinu velika. Pobijedili smo vrlo snažnu momčad i naravno da ću pamtiti ovaj uspjeh. Protiv suparnika kao što je Engleska vrlo važno je izdržati na početku, taj pritisak od 15-ak minuta.  Branili smo se većim dijelom utakmice, ali smo osim dva pogotka i mi imali još neke prilike.

Odigrali smo vrlo dobru i ozbiljnu utakmicu te smo sve bolje izgledali na travnjaku kako je susret prolazio", zaključio je Bišćan. Europsko prvenstvo U-21 reprezentacija održat će se u Rumunjskoj i Gruziji od 21. lipnja do 8. srpnja. Hrvatska je u skupini sa Španjolskom, Rumunjskom i Ukrajinom.

Pročitajte više