Bišćan se vraća u reprezentaciju već u veljači?

IAKO je disciplinskim pravilnikom predviđena kazna u trajanju do šest mjeseci zabrane igranja za reprezentaciju, Igor Bišćan bi mogao konkurirati već za susret s Njemačkom početkom veljače, ako ga Barić pozove.

Sportske novosti pišu kako imaju neslužbene, ali provjerene informacije da će Bišćan biti vrlo blago kažnjen, ali samo ako se odazove na poziv HNS-a koji je prije dva mjeseca zatražio službeno očitovanje od Bišćana.

Disciplinska komisija HNS-a koju čine Ante Tomaš, Rudi Krznarić, Nikola Planinac, Andrija Habek i Vlado Iveta Bišćanu su dali rok za očitovanje do 6. siječnja, ili da se 23. siječnja pojavi na sjednici i usmeno obrazloži razloge zbog kojih je napustio kamp hrvatske nogometne reprezentacije.

Bišćan je navodno noć prije utakmice s Bugarskom proveo u zagrebačkom klubu Gjuro 2, te prespavao sastanak reprezentativaca s izbornikom Ottom Barićem.

Barić je nakon Bišćanovog "bijega" iz Čateža izjavio kako ga nikad više neće pozvati u reprezentaciju, no nedugo nakon toga izjavio je kako "ne smije biti tako rigorozan", te da će mu pružiti drugu priliku ako on to zasluži svojim ponašanjem i igrama. "Ali, ne smije zaboraviti da smo ga uzeli kad ga nigdje nije bilo", dodao je Barić govoreći o Igoru Bišćanu.

Pročitajte više