KUP HRVATSKE

Bišćan: Spremili smo promjene za utakmicu s Dinamom

Foto: Pixsell

U ovogodišnjem finalu Hrvatskog nogometnog kupa igraju aktualni nositelj naslova osvajača Kupa Dinamo i pobjednik Kupa u sezoni 2016./2017. godine Rijeka. Utakmica je na rasporedu 22. svibnja na pulskom stadionu Aldo Drosina, s početkom u 18:00 sati, a sada možete pratiti konferenciju za medije Igora Bišćana uoči finala s Dinamom. 

"Imamo priliku odigrati posebnu utakmicu koja bi nam mogla ostati u posebnom sjećanju, jasno je da je Dinamo favorit, ali spremni smo uz podršku naših navijača osvojiti još jedan trofej", rekao je Igor Bišćan na otvaranju konferencije. 

"Očekujemo lijepu utakmicu u isto takvom ambijentu, nismo bez šansi i nadam se da će biti sve u redu", istaknuo je na početku Sluga. 

Trener Bišćan najavio je promjene u usporedbi s posljednjom utakmicom protiv Dinama, ali nije otkrivao o čemu se točno radi. Također, pohvalio je atmosferu u svlačionici i istaknuo kako je Dinamo u prednosti jer je u posljednjoj utakmici odmarao gotovo cijeli sastav koji će igrati danas.  

Istaknuo je i kako postoji mala šansa da se Gorgon nađe u zapisniku kao oporavljen od ozljede. Vratar Sluga naglasio je kako je atmosfera u svlačionici sjajna i kako je cijela momčad spremna za veliki finale. 

 

Pročitajte više