Euro U-21

Bišćan: Teško mi je naći prave riječi. Toliko sam sretan

Foto: REUTERS/Borut Zivulovic/Guliver Images

IZBORNIK Igor Bišćan i junak utakmice Domagoj Bradarić komentirali su prolazak Hrvatske u četvrtfinale U-21 Eura. Engleska je bila bolja 2:1, ali Hrvatska je prošla zahvaljujući gol-razlici.

Prvi je pred HRT-ove kamere stupio strijelac Domagoj Bradarić.

"Osjećaj je fantastičan. Najdraže mi je zbog cijele ekipe. Borili smo se cijeli turnir, dali smo sve od sebe. Težak ritam, svaka tri dana igraš, kao u klubovima. Na kraju se isplatilo, stvarno smo se do kraja borili kao ekipa", započeo je lijevi bek Hrvatske.

Istaknuo je da su svi reprezentativci vjerovali da mogu izboriti plasman u četvrtfinale i kad su primili drugi gol: "Normalno da smo vjerovali, bilo tko je mogao zabiti gol, ali došlo je na mene. Evo kako se isplati kad cijela ekipa vjeruje i radi."

"Vraćamo se u klubove, igrači su u dobroj formi, nadam se da ćemo tako nastaviti i da neće biti ozljeda te da ćemo biti spremni za nastavak Eura", završio je Bradarić.

Bišćan: Teško mi je naći prave riječi

"Što reći? Dramatično, uzbudljivo, emotivno. Svi smo jako sretni. Kako se utakmica bližila kraju, imao sam osjećaj da to neće samo tako proći. Dečki su zaslužili još jednu šansu svojim zalaganjem, požrtvovnošću i pristupom. Domagoj je napravio potez za pamćenje i odveo nas u četvrtfinale. Teško mi je naći prave riječi. Toliko sam sretan zbog tih dečkiju i svih nas. Pripremali smo se u teškim okolnostima, imali smo problema, ali, evo, uspjeli smo se plasirati s tri boda", rekao je izbornik.

Bišćan nije htio mnogo govoriti o idućim protivnicima, Španjolcima.

"Oni su uvijek jedan od favorita, neće biti jednostavno, ali neću sada uopće o njima razmišljati. Hoću uživati u ovome barem par dana, uživati na putu za Zagreb sa svojim dečkima i svojim stožerom jer bit će vremena za njih. Sada treba ovo proslaviti kako spada", zaključio je.

Pročitajte više