Bišćan u najgoroj momčadi prošlog kola Premier lige

PREMA britanskom nogometnom portalu Goal.com, hrvatski veznjak koji igra u Liverpoolu, zaslužio je uvrštenje među 11 najgorih igrača prošlog kola engleske Premier lige.

Uz Bišćana, 11 najgorih su: Kostas Chalkias i Matthew Taylor iz Portsmoutha, Craig Fleming, Gary Doherty, Simon Charlton, Jim Brennan i Dean Ashton iz Norwicha, Kevin Kilbane i James Beattie iz Evertona, te Stelios iz Boltona.

Obertelli donosi i kratki komentar za svakog igrača, a za Bišćana je rekao: "Hrvatski veznjak bio je meta mnogih vrhunskih europskih klubova prije preseljenja u Liverpool. Od tada se njegova forma i karijera drastično pogoršala. Ovo nije bila jedna od boljih Bišćanovih igara, iako se nakon poluvremena činilo da bi mogla biti."

Bišanov Liverpool je u subotnjem ogledu protiv Birmingham Citya izgubio s 2:0.

Igru Boltonovog igrača Steliosa, suradnik Goal.com-a je prokomentirao riječima: "Jadno. Grčki reprezentativac ponudio je Boltonu jako malo igrom u napadu. Bila je ovo definitivno igra koju Stelios treba zaboraviti, kao što bi navijačima mogli oprostiti što su zaboravili da je igrao špicu. Zamijenjen na poluvremenu."

Za Jamesa Beattiea iz Evertona, koji je dobio crveni karton zbog udaranja Williama Gallasa, komentar je bio kratak: "Glupi udarac glavom koštao je Everton prilike da pritišće Chelsea do kraja utakmice."

Pročitajte više