Bišćan vrlo blizu ruskom Spartaku

PRIJELAZNI rok polako se bliži kraju, a donedavni igrač aktualnog prvaka Europe još uvijek nema novi klub. Što se tiče hrvatskih nogometaša, jedini igrač koji je realizirao transfer u neki od europskih nogometnih divova je Robert Kovač, koji je iz Bayerna prešao u redove Juventusa.

Iako se činilo da bi njegovim stopama, barem u smislu veličine i renomea novog kluba, mogao krenuti i Igor Bišćan, sve je izglednije da će nesuđeni hrvatski reprezentativac završiti izvan Europe.

Bišćan je odbio ponude najboljih turskih klubova, Bešiktaša i Fenerbahčea, te je uporno tvrdio da će završiti u nekom od klubova iz liga "petice", ali prema najnovijim informacijama, bivši Dinamovac karijeru će nastaviti u moskovskom Spartaku.

Naime, ruski sportski dnevnik Sport Ekspres objavio je da će Igor do kraja tjedna potpisati za moskovski Spartak, inače najtrofejniji ruski klub.

Još uvijek je nepoznata "težina" ugovora, ali izvori Sport Ekspresa tvrde da je Bišćanov menadžer dogovorio sve detalje transfera, čeka se još samo na igračev potpis.

Sportske novosti javljaju kako Igor još uvijek važe nekoliko ponuda iz Njemačke (spominjao se Stuttgart) i Turske, tako da priču o potpisu za Spartak do kraja tjedna ipak treba uzeti sa zadrškom.

Pročitajte više