Bišćana ne zanima Bešiktaš, Tomas potpisao za Galatasaray

IGOR BIŠĆAN, "nesuđeni" hrvatski reprezentativac i donedavni veznjak prvaka Europe Liverpoola, izjavio je da ga Bešiktaš, klub koji se najčešće spominjao kao njegova nova destinacija - uopće ne zanima.

"Svaka čast Bešiktašu, ali Turska me uopće ne zanima. Još ne. Upravo sam na brodu, završavam odmor i počinjem razmišljati o transferu." - prenose Bišćanovu izjavu Sportske Novosti.

Nedavno smo pisali o tome da je Marko Naletilić, ugledni hrvatski nogometni menadžer koji vodi Bišćanov transfer, izjavio kako je Igor odbio ponudu turskog prvoligaša, kao i španjolskog kluba Alaves.

Bišćan će odluku morati donijeti do 31. kolovoza, kada završava prijelazni rok, a u "igri" su ostali premierligaši West Bromwich Albion, Wigan i Bolton, kao i neki klubovi iz Italije i Španjolske.

Stjepana Tomasa, međutim, turska liga itekako "zanima", što dokazuje njegov potpis na trogodišnji ugovor s Galatasarayem. O tome koliko će Tomas godišnje zarađivati se točno ne zna, a "cjenkao" se s klupskim prijedlogom od 1,25 milijuna eura do 1,5 milijuna.

Pročitajte više