UFC

Bisping: Miočić protiv Furyja? Jasno je što bi se dogodilo

Foto: Getty Images

PRIČA oko potencijalnog meča UFC prvaka Stipe Miočića i Tysona Furyja postaje sve zanimljivija.

Prvo je Fury prozvao Miočića i Ngannoua te istaknuo kako je spreman razbiti obojicu, nakon čega mu je Miočić odgovorio, a sada je stigao i odgovor Furyjeva menadžmenta koji potvrđuje da je Fury zainteresiran za borbu.

Da bi UFC s Tysonom trebao postupati na jedan drugi način zaključio je Michael Bisping u svom podcastu "Believe You Me". 

"Sigurno je da bi mogao biti prijetnja. Vjerujem u to, ali samo ako mu se na pravi način odaberu protivnici. Zašto? Pa zato što u UFC-u ima nekoliko dobrih hrvača poput Stipe. Hrvanjem je nadigrao Francisa Ngannoua, a Ngannou se bavi MMA-om dulje od Furyja pa nije teško pretpostaviti da bi isto napravio i Furyju. To se podrazumijeva. Pored toga, pa neće oni odmah Tysonu dodijeliti borbu za naslov", rekao je bivši prvak u srednjoj kategoriji pa dodao:

"Ljudi ovo razdoblje u UFC-u nazivaju erom zabave, a Fury se savršeno uklapa u tu priču. On zna pričati sra*a danima, jako je zabavan, zna se boriti, ali i zapjevati u mikrofon. Svjetski je prvak, ali i izrazito karizmatičan tip. Definitivno je golema zvijezda i ako može nanizati nekoliko pobjeda i onda dobiti priliku u borbi za naslov to bi za UFC bio golem posao i golem PPV", zaključio je Bisping.

Pročitajte više