"Bit će ovo Zagrebovo proljeće"

IGOR ŠTIMAC nije bio danas u mogućnosti pohoditi press konferenciju NK Zagreba pa je za tu zadaću zadužio pomoćnog trenera Mišu Krstičevića.

"Kao što znate predstoji nam utakmica s Rijekom. Prvi sastav vam ne mogu otkriti, jer imamo još nekoliko dvojbi, a posebice se to odnosi na poziciju ozlijeđenog Špičića, gdje bi mogao uskočiti povratnik Ivanković. Sastav uglavnom znamo, jer se isprofilirao na pripremama", započeo je današnju press konferenciju pomoćni trener NK Zagreba.

"Ne znam jeste li upoznati s brojkom, ali mi smo od 11. veljače do sada odigrali čak deset prijateljskih dvoboja i vrlo smo zadovoljni prikazanim", dodao je Krstičević.

Zagreb u nastavak sezone ulazi bez nekoliko važnih igrača: "I sami znate da nas muče ozljede. tako za ovaj susret ne možemo računati na Celjaka, Pejića, Parlova, Špičića i na koncu Kartela koji je već duže vrijeme ozlijeđen. Samim time nema sumnje da nas očekuje teška utakmica protiv Rijeke, radi se o tvrdoj, kvalitetnoj momčadi".

"Nismo stigli pogledati utakmice Rijeke, ali znamo njihovu kvalitetu"

Rijeku nisu promatrali u Antalyji, ali manje-više upoznati su s kvalitetama momčadi s Kantride. Posebice je važno što na Kranjčevićevoj neće zaigrati njihovi ponajbolji igrači Štrok i Fernandez.

"Nažalost u turskoj Antalyji nismo stigli pogledat nijednu utakmicu Rijeke, jer je bilo loše vrijeme, a oni od povratka iz Turske nisu odigrali prijateljsku utakmicu. No, to nam i nije toliko važno. Upoznati smo s njihovim kvalitetama i mislim da možemo samouvjereno najaviti pobjedu. Odlično smo odradili pripreme i ne bojimo se niti jednog protivnika", istaknuo je Krstičević.


"To što neće igrati Fernandez i Štrok ne uzimamo kao neku olakšicu. To je dobra momčad, ali ponavljam kako nas oni ne zanimaju. Osjećamo se izvrsno i vjerujemo kako će ovo biti Zagrebovo proljeće", dodao je.

Na koncu pomoćni trener Zagreba izrazio je i zadovoljstvo prinovama te travnjakom u Kranjčevićevoj.

"Dok su ostali prvoligaši imali problema s travnjakom, ja zaista moram pohvaliti infrastrukturu NK Zagreba koja nam je omogućila sjajne pripreme. Travnjak je na Kranjčevićevoj dobar i to nas raduje, baš kao što nas raduje i kako su se prinove uklopile u klub. Ljubojević i Tokić kvalitetni su igrači koji su dali novu dimenziju ovoj momčad", za kraj će Krstičević.

Pročitajte više