novak djokovic

Bivša australska tenisačica izazvala pomutnju objavom o Đokoviću

Foto: Profimedia

IAKO se čini da većina Australaca želi da Novak Đoković što prije napusti njihovu zemlju, njegovi kolege iz te zemlje imaju drukčije stavove od svojih sunarodnjaka, ali nakon novih informacija i oni se počinju okretati protiv njega.

Već ranije u Srbinovu je obranu stao njegov vječiti kritičar Nick Kyrgios, a zatim i Rennae Stubbs, bivša najbolja tenisačica svijeta u parovima i peterostruka Grand Slam pobjednica. Ona je reagirala na helikoptere koji nadlijeću Melbourne Park kako bi iz zraka snimili Đokovića na treningu.

 

Stubbs morala objašnjavati objavu

Nitko od njih nužno ne podržava Đokovića u njegovim uvjerenjima, ali im smeta tretman najboljeg svjetskog tenisača i medijska strka koja se oko njega stvorila.

"Da, Novak upravo opet udara na Rod Laver Areni s medijskim helikopterima iznad glave. Je*eno ste naporni! Pokušavamo igrati teniski turnir ovdje... Snimite što imate i odje*ite", napisala je Stubbs na Twitteru, gledajući scene s poprišta.

Doduše, ova je objava izazvala kontroverze zbog načina na koji je sastavljena na engleskom jeziku, jer nije bilo jasno obraća li se medijima ili Đokoviću, budući da se riječ "shots" može odnositi i na teniske udarce i na snimljene kadrove, pa i na primanje cjepiva. U komentarima je morala objasniti na što je mislila.

"Ovo svake minute postaje sve gore"

No pročitavši Đokovićevo priopćenje u kojem priznaje kako je, znajući da je zaražen, otišao na intervju, i njoj je prekipjelo.

"Dakle, Novak priznaje da je zaražen odlučio otići na intervju jer nije želio iznevjeriti novinara? Ali nije ti bio problem biti pozitivan na covid u njegovu društvu i ne reći mu za to? Bože, pa ovo svake minute postaje sve gore", prokomentirala je bivša australska tenisačica.

Pročitajte više