Bivša Realova zvijezda: Modrić me uvjerio da potpišem za Bilića i West Ham

Foto: Guliver Image/Getty Images

BIVŠI igrač Reala Alvaro Arbeloa ovog je ljeta u smiraju prijelaznog roka kao besplatan igrač prešao u West Ham koji vodi hrvatski trener Slaven Bilić. 
 
Arbeloa koji je s Čekićarima potpisao ugovor na jednu godinu priznao je u intervju za West Ham TV da su ga Luka Modrić, s kojim je veliki prijatelj, i Mateo Kovačić uvjerili da je za njega najbolje da dođe u London kod Bilića.
 

 

 
''Slaven je želio da krenem s  treninzima što prije, a prije nego li sam se odlučio na dolazak u West Ham, dugo sam pričao sa Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem. Njih dvojica su mi rekli sve najbolje o Biliću i u tom sam trenutku shvatio da želim raditi s tim čovjekom. Uvjeren sam da od njega mogu naučiti puno toga'', rekao je Španjolac, pa je nahvalio uvjete i atmosferu u klubu:
 

 

''Stadion je prekrasan. Užitak je na njemu trenirati, a izgleda predivno. Jedva čekam da vidim kako će izgledati kad ga naši navijači okupiraju. Veselim se što ću igrati u tom ambijentu. Iskreno, za mene je odlična stvar što sam se vratio u Englesku. Prije Reala igrao sam tri sezone u Liverpoolu (2007-2009) i bez dvojbe držim da je Premiership liga koja je san svakog nogometaša. Presretan sam što sam se vratio i što ću igrati za sjajnog trenera i u odličnom klubu bogate povijesti i tradicije.''
 

Pročitajte više