VAR

Bivšem napadaču Bayerna VAR poništio tri gola u jednoj utakmici

Screenshot: Twitter

MARIO GOMEZ proslavio se kao legenda Bayerna i njemačke reprezentacije, a sada nastupa za Stuttgart u njemačkoj drugoj ligi. 

Prošlog vikenda odigrao je vjerojatno najbizarniju utakmicu svoje karijere. U susretu protiv Sandhausena VAR mu je poništio čak tri gola. Utakmica je na kraju završena 2:1 pobjedom Sandhausena. 

Sandhausen je do vodećeg gola stigao u prvoj minuti preko Bouhaddouza. Stuttgart je izjednačio u 10. minuti, ali je VAR taj gol poništio zbog zaleđa.

U 24. minuti Bouhaddouz zabija za 2:0, nakon čega Gomez postiže prelijep gol škaricama, ali se VAR opet oglasio. Ponovo zaleđe i ponovno centimetarsko. 

Gomez je postigao i treći gol, ali ovaj put se nije veselio već je odmah pogledao u suca. VAR je opet signalizirao da je bilo zaleđe pa mu je poništen još jedan pogodak i njegova momčad je izgubila.

"Podržao sam ideju da se uvede VAR jer sam mislio da će suci pravednije suditi, ali za nas napadače je to loša odluka. Taj sustav, takav kakav je trenutno, veliko je sr*nje", rekao je legendarni napadač.

Pročitajte više