LIGE PETICE

Bivši as Bayerna: Igrao sam s puno crnaca, ali penis Renata Sanchesa...

Screenshot: Youtube

JAVI MARTINEZ je 2012. ušao u povijest Bayerna a da nije odigrao utakmicu za taj klub. Tada je njemački velikan za njega Athletic Bilbau platio odštetu od 40 milijuna eura, u to vrijeme najskuplji transfer u povijesti Bundeslige. U sljedećih devet godina Bask je u Bavarskoj osvojio devet njemačkih i dva europska naslova te pet njemačkih kupova, nakon čega je Martinez (33) otišao u Katar.

Sada je u intervjuu s youtuberom Mostopapijem, poznatim po videima u kojima govori o kontroverznim temama, otkrio pikanterije iz svlačionice Bayerna. Mostopapi je u svom stilu išao u glavu: "Igrao si s puno nogometaša. Zanima me tko od njih ima najveći penis."

Martinez je prvo izbjegavao odgovor, govoreći o "obojenim ljudima" i dodajući "ali ja sam sve samo ne rasist", ali Mostopapi, i sam tamnoput, inzistirao je pa je Martinez pokleknuo: "Imao sam puno crnih suigrača, posebno u Bayernu, i ako već moram izdvojiti jednog po tom kriteriju, onda je to Renato, koji sada igra u Francuskoj. Ono što on ima je čudesno!"

Mislio je na Renata Sanchesa, koji se nije uspio nametnuti u Bayernu i od 2019. je u Lilleu. Mostopapi je zahtijevao detalje o Portugalčevoj obdarenosti, a Martinez je odgovorio: "Renatov penis bi trebalo izložiti! Ne znam ima li curu, ali ako je ima, trebalo bi žaliti tu jadnicu."

Pročitajte više