Bivši engleski reprezentativac pun hvale za Dadu Pršu

MARK HATELEY, bivši engleski reprezentativac koji je u svojoj karijeri između ostalog igrao u Monacu i Glasgow Rangersima, baš kao i Dado Pršo, pun je hvale za našeg napadača.

U razgovoru za ugledni Herald, Hateley je izjavio kako najbolje od Dade Prše tek dolazi.

"Vidio sam Pršu nekoliko puta prošle godine kad je igrao u Monacu i odmah sam uočio da se radi o dobrom igraču. On je tipični centralni napadač, koji sam traži loptu kad u momčadi nema kreativnog veznjaka koji će ga "hraniti" loptama, što se može biti problematično za takav tip igrača." – izjavio je Hateley, koji je u periodu od 1984. do 1992. prikupio 22 nastupa za engleski reprezentaciju.

"On je još uvijek u procesu učenja, ali čini mi se da počinje uspješno rješavati taj problem na način da ostaje u sredini. Tehnički je izvrstan, pun je entuzijazma i vodi igru iz vrha napada. Njegov tempo igre još uvijek je pod znakom pitanja, ali njegova tehnika s obje noge je fantastična." – ustvrdio je Hateley.

Bivši engleski reprezentativni napadač dodao je da će, ukoliko Pršo uspije zabiti 20 golova ove sezone, njegov angažman u Rangersima biti smatran više nego uspješnim.

Pročitajte više