Bivši francuski reprezentativac otvorio dušu: "Bio sam na samrti, a nitko od prijatelja me nije posjetio"

Foto: Hina

KAD se sa svega 17 godina pojavio na velikoj sceni u dresu Marseillea, brojni stručnjaci u njemu su vidjeli budućnost francuskog nogometa te igrača koji će biti vođa generacije koja je dolazila iza Zidanea. Samir Nasri bio je fantastičan talent, igrač s vizijom, driblingom i potezom, no jednako tako, bio je veliki ''belaj''.
 

Koliko je bio dobar igrač, toliko je bio bahat, bezobrazan i prgav. U gotovo svakom klubu gdje je igrao bio je neprilagođen, sklon incidentima i uvijek u nekom sukobu. Bilo sa suigračima ili protivnicima, bilo s trenerima.
 

Prema koncentratu talenta trebao je imati puno veću karijeru, ali i ovako, premda obilježena kontroverzama, ona je respektabilna. Igrao je za Arsenal, City i Sevillu (posebno ga dobro pamte dinamovci), a od ove sezone brani boje turskog Antalyaspora. Za Francusku reprezentaciju odigrao je 41 utakmicu i zabio je pet golova. Nakon sukoba s izbornikom Didierom Deschampsom uoči SP u Brazilu 2014. objavio je da više neće igrati za Tricolore.
 
Nasri je prije par dana dao zanimljiv intervju za francuski Canal +, a jedna je izjava posebno odjeknula u nogometnom svijetu.
 
''Imao sam meningitis. Proveo sam u bolnici 12 dana i tada sam otkrio kakvi su zaista ljudi. Nitko od mojih takozvanih prijatelja me nije posjetio, iako sam bio na samrti'', rekao je Nasri pa je nastavio:
 
''Bio sam sasvim sam i nikoga nisam imao pored sebe. Nakon toga ljudi su tvrdili kako sam arogantan, da me je novac promijenio, pisali su svašta. Morao sam se promijeniti i postao sam ono što sam sad.''
 

Pročitajte više