Transferi

Bivši hajdukovac bit će dio velike razmjene Manchester Cityja?

Foto: Profimedia

MANCHESTER CITY u sljedećem prijelaznom roku planira dovesti Matheusa Nunesa, 23-godišnjeg portugalskog reprezentativca i veznjaka Sportinga. Portugalska A Bola otkrila je da vodeći klub Premier lige već ima plan za dovođenje Nunesa i u taj plan je uključen bivši igrač Hajduka Ante Palaversa.

Prema pisanju A Bole, City je već pripremio ponudu koja uključuje 40 milijuna eura, Pedra Porra, nogometaša koji je već na posudbi u Sportingu, zatim Tallesa Magna koji igra za New York City i Palaversu, U-21 reprezentativca Hrvatske koji igra na posudbi u belgijskom Kortrijku.

City ga je Hajduku platio oko šest milijuna eura, a danas mu je vrijednost procijenjena na dva milijuna. U Kortrijku je od siječnja prošle godine i za belgijski klub je odigrao 42 utakmice te zabio tri gola uz tri asistencije. U Cityju nije dobio priliku, a bio je još na posudbama u Getafeu i Oostendeu.

Nunesa je Sporting doveo iz Estorila prije tri godine za milijun eura. U ugovoru s portugalskim velikanom ima odštetnu klauzulu od 60 milijuna eura, a City ne želi platiti cijeli taj iznos, nego nudi 40 milijuna i nekoliko mladih igrača.

Pročitajte više