Bivši igrač Cityja nahvalio Kovačića: Njegov sam veliki obožavatelj, on je top igrač

Foto: Profimedia

MATEO KOVAČIĆ postigao je krasan gol u pobjedi 6:2 Manchester Cityja protiv Luton Towna u osmini finala FA kupa, a zbog tog pogotka i igre koju je pokazao kroz 90. minuta zaradio pohvale nekadašnjeg Cityjevog igrača, a danas televizijskog stručnjaka Paula Dickova.

Podsjetimo, u susretu u kojem je dominirao Erling Haaland s pet postignutih golova, hrvatski veznjak bio je taj koji je u 72. minuti utakmice sjajnim udarcem iz daljine postavio konačan rezultat. Dickov je nakon utakmice istaknuo važnost Kovačića za momčad Pepa Guardiole.

Dickov: Kad si takav igrač, suigrači te jako cijene

"Slušajte, ja sam njegov veliki obožavatelj. To govorim od dana kad smo ga prvi put vidjeli u predsezoni. Mislim da je u subotu protiv Bournemoutha bio jako, jako dobar, a takav je bio i sad. Kada si igrač kakav je on, suigrači te jako cijene. Njegov gol bio je fantastičan. Sjajan dodir, sjajna tehnika i lopta je prošla iza golmana. On je vrhunski, vrhunski igrač", rekao je Dickov.

City je jučerašnjom pobjedom izborio četvrtfinale FA kupa. Protiv koga će igrati u toj fazi natjecanja saznat će se danas navečer kada će biti održan ždrijeb.

Pročitajte više