Bivši igrač Hajduka: Sudac je dao vjetar u leđa Hajduku

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

BORIS PANDŽA ispao je sa Šibenikom u osmini finala Kupa od svog bivšeg kluba Hajduka (1:2).

"Oba gola smo primili u samom finišu. Bolan poraz, psihološki, sada kada vratim film. Sutra će sigurno biti još teže", rekao je Pandža.

"Odigrali smo dobru utakmicu, malo je sreće falilo. To je nogomet, nekad te zna toliko rastužiti da bi si počupao cijelu kosu. Idemo dalje, imamo prvenstvo koje je nama prioritet, ovo moramo što prije zaboraviti."

Je li isključenje Pecolaja odlučilo utakmicu?

"Sigurno da je taj trenutak donio prevagu u igri. Dotad je utakmica bila u egalu, mislim da Hajduk do tog trenutka nije bio nešto bolji, nije imao neke šanse. Nemaju neku igru, igraju na duga nabacivanja. Po meni prestrog crveni karton, nije to bio nikakav specijalan start, malo povlačenje. Faul je bio, ali za crveni mislim da nije bio. To je taj sindrom većih ekipa, suci malo daju vjetar u leđa. Tako je bilo i ovoga puta, na našu štetu ispali smo iz Kupa."

Kakav je osjećaj bio igrati protiv bivšeg kluba?

"Nisam imao poseban motiv. Lijepo je igrati protiv Hajduka, uvijek je dobra atmosfera, dođe puno ljudi s jedne i druge strane. To je ono što nogometu daje draž. Ja svakog protivnika želim pobijediti, tako je bilo i ovaj put."

Pročitajte više