Bivši igrač Marseillea: Tudor je htio igrati s jednim napadačem. Dozlogrdilo mi je

Foto: Profimedia

CEDRIC BAKAMBU je u rujnu napustio Marseille i potpisao za Olympiakos, a sad objasnio da je morao napustiti francusku momčad pod vodstvom Igora Tudora jer se na njega vršio pritisak i tretiralo ga se kao neželjenog igrača. U Marseilleu se zadržao kratko, tek od zimskog do ljetnog prijelaznog roka ove godine.

Zašto je tako bilo, ovako tumači: "Htio sam ostati. Kad je došao Luis Suarez, bilo je puno napadača, a trener je htio igrati samo s jednim. Meni je dozlogrdilo da igram na strani. Marseille se počeo rješavati igrača, a ja i dalje nisam puno igrao, a kad sam igrao, nisam igrao na svojoj poziciji. Počelo je biti teško."

"Prestali su me koristiti"

"Predsjednik kluba Pablo Longoria rekao mi je da postoji ponuda Celta Viga i da je klubu potreban novac. Rekli su mi da me žele zadržati dvije i pol godine, a ja nisam jedan od onih koji bi htjeli otići nakon šest mjeseci. Rekao sam da želim ostati", rekao je i zaključio:

"Kad su počele stizati ponude u visini 6-7 milijuna eura, Longoria si je rekao: "Ne želi otići, pritisnut ćemo ga". Tako ja to vidim. Prestali su me koristiti. Stavili su me na lijevu stranu, a na treninzima sam, ja koji sam napadač, igrao lijevog i desnog beka."

Pročitajte više