ZANIMLJIVOSTI

Bivši igrač Milana i PSG-a: Često sam bio glup. Mogao sam biti malo manji idiot

Foto: EPA

JEREMY MENEZ nekada je bio igrača Monaca, Rome, PSG-a i Milana, a sada je dočekao sunovrat karijere u francuskoj drugoj ligi.

Jednu sezonu igrao je u Meksiku nakon čega se vratio u Francusku gdje je potpisao za drugoligaša Paris u kojem igra i danas.

Nevjerojatni golovi: Menez protiv Rennesa

Menez je bio jedan od najvećih francuskih talenata svoje generacije, ali nije ispunio potencijal, usprkos činjenici da je igrao za brojne velikane. 

Nije ponosan na neke svoje postupke

U intervjuu koji je dao za France Football govorio je o razlozima zbog kojih mu karijera nikad nije bila zvjezdana kako se to očekivalo, a posebno je istaknuo odnos s medijima.

"Često sam bio glup. Nije mi se sviđalo kako mediji pišu o meni, ali i ja sam pomogao u tome da se ne piše lijepo. Mogao sam biti malo manji idiot. Ponekad sam bio glup, imao sam glup karakter. Mrzim nepravdu i puno puta sam znao pročitati stvari o sebi koje nisu bile istinite, ali nisam uzimao u obzir da mediji samo rade svoj posao. Ja znam tko sam i to je najbitnije", istaknuo je Menez. 

Menez je karijeru započeo u Sochauxu, a onda su slijedili transferi u Monaco, Romu, PSG, Milan i Bordeaux. Nakon toga se okušao u turskom Antalyasporu i onda stigao do Meksika i Pariza.

Pročitajte više