Bivši kapetan Hajduka o Nikoličiusu: Lijepo je biti influencer...

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

HAJDUK je izgubio od Osijeka 0:2 na Poljudu u 12. kolu SuperSport HNL-a. Za Hajdukovog trenera Ivana Leku (45) to je bio četvrti poraz u zadnjih šest utakmica, čime je izgubio prvo mjesto, a nije iskoristio ni novi kiks Dinama. Rijeka predvodi HNL s 23 boda iz 11 utakmica, dok Splićani imaju dva boda manje. Dinamo je treći s 19 bodova i utakmicom manje.

"Imamo zadnje dvije reprezentativne pauze nakon kojih momčad izgleda mrtvo i bezidejno. Zašto je to tako, to je pitanje za onog tko kreira trenažni proces. Mrtvi smo, prazni, nemoćni, pucaju nam mišići, sve loše što nam se moglo dogoditi, sinoć nam se dogodilo. A to ne može biti slučajno", napisao je bivši kapetan Hajduka Hrvoje Vejić u komentaru za Dalmatinski portal.

Posebno je prozvao Mindaugasa Nikoličiusa, sportskog direktora koji sam sebe na Instagramu naziva Mister Football.

"Možda je ružno reći, ali mora se, ova momčad Hajduka jednostavno nema muda za biti šampion. Ali to je pitanje i za Upravu, pogotovo za Mistera nogometa, koji bi trebao izaći iz svoje komforne zone i na neka pitanja odgovoriti. Lijepo je biti influencer, drago mi je da čovjek uživa, ali ovo što se događa je jedna katastrofa, a on je jedan od glavnih krivaca za to."

"U Hajduku su treneri odlazili i za manje..."

Veći dio navijača smatra i da bi trener Ivan Leko trebao otići.

"Je li vrijeme za smjenu trenera? Pa padale su glave i za manje. Slušam Leku poslije utakmice, kaže bili smo dobri prvo poluvrijeme. Ivane, nismo, bili smo grozni prvo poluvrijeme, a drugo još gori. Čini se da su svi u Hajduku izgubili glavu, reality has left the building."

Pročitajte više