LIGE PETICE

Bivši kapetan PSG-a: Pogledajte što je PSG napravio s Ramosom. Razočaran sam

Foto: EPA-EFE

FRANCUSKI PSG je prošle sezone ispustio titulu u domaćem prvenstvu protiv znatno jeftinijeg Lillea. Ove sezone ništa nije prepustio slučaju pa je doveo nekoliko izvanserijskih igrača.

Najglasnije je odjeknuo transfer Lionela Messija, ali njegov novi suigrač je stari rival iz Real Madrida Sergio Ramos. Činjenica da je PSG Ramosu ponudio ugovor povrijedila je bivšeg kapetana kluba, legendarnog Brazilca Thiaga Silvu. U razgovoru za ESPN rekao je: "U vrijeme kad su Ramosu ponudili dvogodišnji ugovor imao je isto godina kao ja lani. Nisam tu bio osam dana ni osam mjeseci, nego osam godina u kojima smo pobjeđivali i u kojima sam naporno radio na tome da dovedem PSG na razinu na kojoj je danas."

Silva se time osvrnuo na činjenicu da mu ugovor nije produžen jer je označen prestarim, dok se klub sasvim drugačije ponio u slučaju španjolskog braniča. Silva je prošle sezone osvojio Ligu prvaka s Chelseajem, ali nije skrivao svoje nezadovoljstvo postupkom bivšeg kluba. "Nemam ništa protiv Ramosa, stvarno. Ali sam se osjećao kao da nisam bio bitan dio kluba", zaključio je.

Pročitajte više