Bivši napadač Dinama i Bayerna: "Treba nam netko poput Arkana u nogometu"

Foto: Getty Images

RADMILO MIHAJLOVIĆ legendarni je napadač Željezničara, a u karijeri je između ostalih klubova igrao za Dinamo, Bayern i Schalke. Danas je uzburkao srpsku nogometnu javnost izjavom kako je netko poput Željka Ražnatovića Arkana potreban tamošnjem nogometu jer se "male" klubove u Srbiji ništa ne pita.

"Žao mi je što su se neke stvari rješavale daleko od terena. Tako je i danas. Ovi mali se ništa ne pitaju. Dok je Arkan bio na čelu Obilića, Zvezda je na svojoj koži osjetila što znači kada ti netko ne dozvoljava da budeš prvak. Izgleda da nam je potreban novi Arkan pa da netko treći osvoji titulu. Ja sam zvezdaš od malena, sin mi je ponikao u Zvezdi, nije mi ni Partizan mrzak. Navijam i za jedne i za druge kada igraju u Europi, ali ne vidim smisao toga da svake sezone ta dva kluba igraju za prvo mjesto", rekao je za Mondo popularni Lineker iz Foče.

Rekao je kako su se osamdesetih Željezničar i Sarajevo natjecali tko će primiti manje golova od Zvezde i Partizana.

"Mi mlađi nismo znali za dogovor. Borili smo se za plasman u Kup UEFA, Partizan za titulu. Kad sam dao gol u prvom poluvremenu i otišao van terena se veseliti, sudac Šinasi mi je dao žuti karton i rekao da ne priznaje gol i da se ne pravim lud uz pitanje zar ne znam što se događa. Ostao sam u čudu. Znam da sam krenuo sa svoje polovice, nije bio ofsajd. Shvatio sam da to nisu bila čista posla", ispričao je Mihajlović.
 

Pročitajte više