Bivši NBA igrač o srpskom treneru: Ako imaš takav naglasak, pusti pomoćnika da priča

Screenshot: Twitter

TRENER Toronto Raptorsa Darko Rajaković kažnjen je s 25 tisuća dolara zbog žestokog kritiziranja sudaca nakon utakmice protiv Los Angeles Lakersa. Raptorsi su izgubili 132:131, a Rajaković je nakon utakmice bio bijesan na činjenicu da su Lakersi imali puno više dosuđenih prekršaja od Toronta. 

Sol na ranu dodao je nekadašnji NBA igrač i drugi izbor drafta Evan Turner, koji je na društvenim mrežama komentirao da je Rajaković trebao pustiti svog pomoćnika da priča na konferenciji za medije zbog naglaska koji ima. Turnera su, dakako, kritizirali zbog te opaske.

Što je Rajaković rekao o sucima?

"Ovo što se večeras dogodilo je nečuveno, potpuno sranje, sramota! Sramota za suce, sramota za ligu da je ovo dopustila, 23 slobodna bacanja za njih, a dva za nas u zadnjoj četvrtini", počeo je Rajaković svoj "rant" prema sucima. 

"Kako igrati utakmicu? Razumijem respekt za All-Star igrače i sve to, ali i mi imamo zvijezde u našoj momčadi. Kako je moguće da Scottie Barnes, koji je All-Star kalibar, svaki put punom snagom ide u reket, bez da pokušava odglumiti prekršaj, dobije dva bacanja cijelu utakmicu? Kako je to moguće? Kako ćete mi to objasniti? 

Ako su oni morali pobijediti večeras, recite nam to odmah pa nećemo ni doći na utakmicu, samo im dajte pobjedu. Ovo večeras nije bilo pošteno. I ne događa nam se prvi put. Scottie Barnes će biti All-Star i lice ove lige, a ono što se događa cijelu sezonu - dosad sam se suzdržavao - potpuno je sranje."

Pročitajte više