Bivši reprezentativac BiH: Samo pijan čovjek se može nadati da ćemo mi na Euro

Foto: Profimedia

REPREZENTACIJA Luksemburga priredila je iznenađenje porazivši BiH na Bilinom polju s 2:0. Yvandro Borges Sanches je već u četvrtoj minuti doveo goste u vodstvo. Amir Hadžiahmetović je u 56. minuti mogao izjednačiti, ali nije realizirao jedanaesterac, a dodatan šok je uslijedio u 74. minuti kada je napadač Wigana Danel Sinani zabio za 2:0.

BiH je pružila očajnu igru, a glavne vedete Edin Džeko i Miralem Pjanić su bile nevidljive. Bio je to već treći poraz BiH vrste u prva četiri kola nakon poraza od Slovačke (0:2) i Portugala (0:3). Utakmicu je u BHT-ovom studiju komentirao bivši reprezentativac BiH Marko Topić.

"Ne mogu shvatiti ni vjerovati da je netko smijenio Peteva i umjesto njega stavio Hadžibegića, a sve to u trenutku kad je izboren baraž i kad je atmosfera bila dobra. Tko ide u džamiju ili crkvu, trebao bi se zahvaliti na Petevu jer zbog njega imamo baraž", rekao je Topić pa dodao:

"Ova pitanja koja postavljate, imamo li šanse otići na Euro... Svi znaju koliko volim ovu reprezentaciju, ali samo pijan čovjek se može nadati i vjerovati da možemo biti drugi. Ne vidim po čemu smo mi to jači od Slovačke. Ne znam po kojem mjerilu smo mi bolji od Slovačke na bilo koji način, ali naravno da smo opet najbolji po sebi. Oni su tri puta igrali na velikim turnirima, imaju puno kvalitetnije i skuplje igrače."

Pročitajte više