Bivši SHNL-ovac: Prijete mi zbog utakmice. Poslali su mi sliku groblja u Vukovaru

Foto: Profimedia

DENIS KOLINGER (30) se našao na udaru bijesnih navijača nakon što je sa svojim danskim klubom Vejleom remizirao 1:1 protiv Lyngbyja u utakmici danske Superlige. Naime, Kolinger je već u 24. minuti zaradio žuti karton zbog prekršaja, a u 45. minuti je napravio još jedan prekršaj, nakon kojeg je mogao biti isključen. Ali nije bio.

Nakon utakmice je u intervjuu rekao kako smatra da se nije radilo o drugom žutom kartonu, ali to nije spriječilo bijesne navijače Lyngbyja da mu šalju poruke. Otkrio je što mu je poslao jedan od njih te kako je i sam doživio takav napad na privatnost.

Otkrio je sadržaje poruka

"Neki navijač mi se javio i slao prijeteće poruke da će mi poslati bombu, da želi da Hrvati umru, poslao mi je i groblje u Vukovaru. Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin. Napisao mi je i da su Hrvati u Danskoj dobrodošli kao AIDS u Africi. Ma svašta, baš ružne poruke, da se izbezumiš kad ih pročitaš”, rekao je Kolinger za Sport Klub.

Kolinger je u karijeri igrao za NK Zagreb, Lokomotivu, a 2020. je prešao u Vejle, gdje je proveo dvije sezone, da bi potom otišao u rumunjski Cluj na posudbu. Ove sezone ponovno se vratio u Vejle, gdje je odigrao 20 utakmica u svim natjecanjima, a upisao je i jednu asistenciju.

Pročitajte više