Bjelica: Ako je ovo bio crveni karton... Ali dobro, poštujemo suce, kao i uvijek

Foto: EPA

NENAD BJELICA je s Union Berlinom izgubio 2:0 na gostovanju kod Stuttgarta u 25. kolu Bundeslige. Trećeplasirana momčad lige bila je uspješnija od Bjeličinog sastava te je povela već u 19. minuti preko Serhoua Guirassyja, koji je došao do svog 21. gola u prvenstvu ove sezone. Na 2:0 povisio je Chris Fuhrich u 65. minuti, a četiri minute kasnije je Union ostao s igračem manje zbog crvenog kartona Andriasa Schafera i tu je priči bio kraj.

Bjelica je nakon utakmice istaknuo da žali za prilikama koje su njegovi igrači propustili, a isto tako se požalio i na spomenuti crveni karton, koji možete pogledati u sažetku utakmice na ovom linku. Schafer je visoko podignutim đonom blago zahvatio protivnika po koljenu, a sudac ga je odmah isključio.

Bjelica: Ako je to crveni karton, možemo ih pokazati šest-sedam po utakmici

"Gorak je osjećaj jer smo imali dobre prilike. Nažalost, trenutno se mučimo pred protivničkim golom, a naš suparnik je individualnom kvalitetom odlučio utakmicu. Moramo nastaviti raditi, nema neke tajne formule koja će nam pomoći da zabijamo više golova", rekao je Bjelica pa se osvrnuo na crveni karton

"Ako je to crveni karton, onda možemo pokazati šest ili sedam crvenih kartona po utakmici. Ali dobro. Poštujemo odluke suca. Kao i uvijek", zaključio je u pomalo ironičnom tonu.

Pročitajte više