HNL

Bjelica: Hvala navijačima na podršci tijekom cijele sezone

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

OSIJEK je rezultatom 1:0 pobijedio Lokomotivu u Gradskom vrtu u sklopu pretposljednjeg, 35. kola Prve HNL. Jedini gol postigao je Mihael Žaper u 25. minuti susreta. Time je sastav trenera Nenada Bjelice kolo prije kraja osigurao treće mjesto sa 68 bodova, šest više od četvrte Rijeke. Drugi Hajduk ima 72, a prvak Dinamo 76.

"Čestitao bih igračima i navijačima na dobroj utakmici, mislim da smo zaslužili uvjerljivije pobijediti jer smo stvorili pregršt šansi. No ovo je bila preslika cijele sezone jer smo imali dosta problema s realizacijom, ali, na svu sreću, osvajamo sva tri boda i stoga čestitke idu svima koji su se izborili za ovu pobjedu, kao i onima koji su nam pružili podršku s tribina", rekao je Bjelica nakon utakmice.

"Kada se ne zabiju golovi, onda uđeš u određenu nervozu. što nam se dogodilo u drugom poluvremenu. Onako negdje u podsvijesti bude utakmica s Istrom u kojoj smo imali sigurno vodstvo, pa se to kasnije zakomplicira. No danas smo protiv dobre Lokomotive uspjeli doći do nova tri boda i mogu reći da sam zadovoljan i generalno ponosan na ove dečke kako su igrali cijele sezone", dodao je.

"U Gorici ćemo napraviti nešto slično"

"Ubacili smo pet novih igrača. Rekli smo da ćemo dati šansu pojedincima koji su manje igrali u proljetnoj polusezoni. Sigurno ćemo i u Gorici napraviti nešto slično, ali htjeli smo opet imati balans momčadi i najozbiljnije shvatiti ovu utakmicu jer znamo koliko nam bodovi znače nakon tri prethodna susreta bez pobjede.

Hvala navijačima na podršci tijekom cijele sezone, a mislim da će i na kraju u Velikoj Gorici biti dobra utakmica u kojoj ćemo mi nastojati ponovno pobijediti", zaključio je Bjelica, čiji sastav, dakle, sezonu Prve HNL zaključuje utakmicom protiv Gorice koja se s Lokomotivom bori za peto mjesto.

Pročitajte više