HNL

Bjelica: Kad ćemo znati ostajem li u klubu? Bit ćete obaviješteni...

Screenshot: NK Osijek

OSIJEK će gostovanjem u Velikoj Gorici završiti trenutnu sezonu HNL-a. Jasno je da će, neovisno o rezultatu protiv Gorice, Osijek završiti kao trećeplasirana momčad na prvenstvenoj ljestvici. Povodom posljednje utakmice sezone konferenciju za medije održao je Nenad Bjelica.

"Dobro smo trenirali, nemamo se na što puno žaliti. Za Goricu u konkurenciji nema Bralića, Žapera, Petkovića, Jugovića i Nejašmića. Imamo dvadesetak igrača s kojima idemo u Goricu po nova tri boda. Na igračima se ne vidi da je kraj sezone, svi se zalažu i žele igrati u prvih 11. Želimo pobjedu za kraj sezone i sve ćemo učiniti za to", rekao je Bjelica pa kasnije komentirao usporedbe s Dinamom i to hoće li ostati u klubu:

"Mislim da Osijeku jako malo fali da postane Space Shuttle, za nekoliko mjeseci ćemo imati najbolju infrastrukturu u državi. Već sad imamo konkurentnu ekipu i borimo se za titule. Ne treba nam puno, ali u financijama će uvijek biti razlika. Ne vjerujem da će se Osijek ikada profilirati u klub koji će biti ispred Dinama.

To se dogodilo između Rijeke i Dinama pa je Rijeka uspjela jednom u 15 godina biti prvak. Što se tiče mog ostanka u Osijeku, ja vjerujem da ću ostati. Imam još godinu dana ugovora, imam želje i volje za to. Kad ćemo to znati... bit ćete obaviješteni. Dana 13. 6. počinju pripreme, 20. 6. idemo u Sv. Martin na Muri, dogovorene su sve utakmice. Nenad Bjelica radi sve kao da će ostati u Osijeku još pet godina."

Pročitajte više