HNL

Bjelica: Kakav šamar! A mene menadžeri igrača zivkaju...

Foto: igor Kralj / Pixsell

NAKON fenomenalne predstave protiv Atalante u Ligi prvaka, Dinamo je u potpunosti razočarao u 9. kolu HNL-a. Gostovao je kod posljednjeg Varaždina koji nije imao nijednu pobjedu do danas, a upisao je poraz 1:0.

>>>VARAŽDIN - DINAMO 1:0 Varaždin senzacionalnom pobjedom ostavio Hajduk na vrhu

Devet igrača zamijenio je Bjelica u odnosu na spomenutu pobjedu protiv Atalante. Igrači s klupe se nisu iskazali, pošteno su se napromašivali i Varaždin je pobijedio. Bjelica je nakon utakmice čestitao protivniku.

"Prije svega čestitam Varaždinu na zasluženoj pobjedi, mislim da su pokazali jako puno borbe i želje. Mi smo mislili da će to biti puno lakše nego što je bilo i onda promašiš neke dobre situacije. Dobra pobjeda Varaždina, a nama jedan dobar šamar da vidimo da samo s maksimalnim pristupom možemo ostvariti dobre rezultate."

Bjelica je potom dobio pitanje zašto je pristup bio slab. Dao je vrlo iskren odgovor.

"Nemam objašnjenja. Svi misle da trebaju igrati svaku utakmicu pa i u Europi. Uvijek kada to misle i na poziciji na kojoj žele. Pa menadžeri zivkaju novinare, pa menadžeri zivkaju mene i pokušavaju doći do beneficija. Kod Nenada Bjelice nema beneficija, jedino mjerilo je teren. Ovi koji bi igrali najveće utakmice, iako je svaka utakmica za mene najveća, danas su jako malo pokazali, a to je mjerilo za ono što dolazi u budućnosti. Malo će njih dobiti šansu u tako bitnim utakmicama.

Sada ću manje rotirati, sada se pojedincima gadi HNL. Ako vam se gadi, nećete igrati ni HNL. Ima momaka u B momčadi koji će dati sve od sebe. Tko ne želi igrati, kome Dinamov dres nije svetinja, taj neće igrati."

Pročitajte više