Bjelica: Ne znam je li Istra bila slaba ili smo mi bili tako dobri

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO je u drugom kolu HNL-a na Maksimiru slavio protiv Istre s 3:0.

Najbolji igrač utakmice bio je Marijo Gavranović, koji je zabio dva gola te jednom asistirao za Leovca.

DINAMO - ISTRA 3:0 Gavranovićev šou za prvu pobjedu Dinama u novoj sezoni

"Zadovoljan sam zbog pobjede, igre koju smo pokazali, pa i zalaganjem igrača. Jedino što nije bilo na top nivou je naša realizacija, imali smo jako puno šansi, mogli smo pobijediti i uvjerljivije. Bilo je manjka koncentracije u završnici, ali smo popravili dojam iz 1. kola, pokazali kako treba igrati na svom terenu i zadovoljan sam što smo osvojili tri boda", rekao je trener aktualnog hrvatskog prvaka Nenad Bjelica pa nastavio:

"Ne znam je li Istra bila slaba ili smo mi bili tako dobri. Dinamo u ovoj ligi mora dominirati, danas smo to napravili. Za Astanu ćemo pripremiti i nešto novo, neke smo igrače odmorili, neke tijekom utakmice odmarali, a neki su se odmarali igrajući. Brzo smo riješili utakmicu pa je od 55. minute sve bilo lakše i mirnije. Zadovoljan sam kako je to izgledalo."

Problemi s ozljedama?

"Fiolić je imao problema sa stopalom s kojim je imao problema od Rudeša, pa kasnije još dobio udarac u but, sada je sav zavijen, a Dilaver je ok. To su udarci, nisu ozbiljne ozljede. Obojica će biti u zrakoplovu za Astanu. Ostali? Majer neće ići s nama za Astanu, on još nije ni počeo trčkarati, ima lagano istegnuće ligamenata zgloba, vjerujem da će se po našem povratku priključiti u trening."


Stanje s Benkovićem i Ademijem?

"Vidjet ćemo kakvo je stanje s njim, hoće li biti spreman do utorka, do tada ima još četiri dana. Bio je na ultrazvuku, tamo ništa ne pokazuje, ali njega i dalje boli. No vjerujem da će stisnuti zube i biti nam na raspolaganju. O Benkoviću sam razmišljao da već protiv Istre uđe u kadar, ali smo odlučili da odradi još dva dobra treninga. On je zdrav i ide s ekipom u Astanu", izjavio je Bjelica.

Dinamo se sada okreće dvoboju trećeg pretkola Lige prvaka protiv Astane, a prva utakmica igra se u Astani za tri dana.






 

Pročitajte više