Bjelica: Nije bilo briljantno, ali bitna su tri boda

Foto: Pixsell

DINAMO je prvenstvenu pobjedničku seriju nastavio i protiv Osijeka (2:1). Nakon rutinskih pobjeda nad Istrom 1961 (3:0) i Slaven Belupom (2:1) novim je trijumfom, barem privremeno, zasjeo na vrh ligaškog poretka.

>> DINAMO - OSIJEK 2:1 Modri u derbiju preuzeli vrh ljestvice

>> Zekić: Prvo poluvrijeme odigrali smo na razini prijateljske utakmice

Ozbiljnim pristupom i pobjedom, inače petom uzastopnom gledaju li se sva natjecanja (Istra 1961, Astana, Slaven Belupo, Astana, Osijek), bio je zadovoljan Dinamov trener Nenad Bjelica.

Nakon derbija 4. kola u kojem je Dinamo svladao Osijek 2:1 i preuzeo vrh ljestvice u Prvoj HNL raspoloženje je kod trenera bilo različito.

"Zadovoljan sam s tri boda. Možda nije bilo briljantno, ali osjetio se umor kod nekih igrača koji su igrali u utorak protiv Astane. Bitna su tri boda, sada se pripremamo za Young Boyse", rezimirao je u uvodu. Dinamovu prezentaciju ocijenio je "kvalitetnom".

"Osijek u prvom dijelu nije imao ništa. U drugom je složio nekoliko situacija na temelju prekida, ali utakmicu smo sveli pod svoju kontrolu. Nedostajalo nam je snage i svježine, ali izgurali smo protiv Osijeka, vrhunske ekipe. Uglavnom, moramo poraditi na pojedinim boljkama."

Fokus se nakon utakmice s Osijekom usmjerava na Young Boys. Prva utakmica četvrtog pretkola Lige prvaka na rasporedu je predstojeće srijede (22. kolovoza) u Bernu.

"Ne mogu mnogo govoriti o Young Boysu. Riječ je o iskusnoj ekipi s kvalitetnim igračima. Pred nama je ozbiljna utakmica na vrućem terenu. Bit će bitno u kakvom ćemo se izdanju predstaviti", poručio je Nenad Bjelica.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više