HNL

Bjelica odobrio transfer Hajdukovog igrača

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

DARKO Nejašmić uskoro će službeno postati novi igrač Osijeka. Veznjak koji je nedavno navršio 23-godine od ljetos je na Gradskom vrtu kao posuđeni igrač Hajduka, njegovog matičnog kluba. Bijeli su s Osijekom dogovorili cijenu otkupa u visini od milijun eura, a Nenad Bjelica je za Glas Slavonije potvrdio kako će dati zeleno svijetlo za realizaciju transfera. 

Nejašmić se oporavio od ozljede nožnog palca zbog koje je par mjeseci bio van stroja, ali uoči nje kao i u prošlom kolu protiv Šibenika bio je jedan od najboljih igrača Bijelo-plavih.  Izdanak Hajdukove škole nogometa je u sezoni 2018/19. bio jedan od najboljih igrača Bijelih, ali je nakon odlaska trenera Siniše Oreščanina koji ga je uveo u prvu momčad dobivao sve manje prilika. Vodstvo Hajduka došlo je i sukob s njegovim ocem koji mu je ujedno i menadžer.

Stariji Nejašmić se s Nenadom Bjelicom očigledno puno bolje slaže, jer su u posljednjih par mjeseci na gradski vrt stigla još dva njegova štićenika - Mijo Caktaš i mladi bek Bruno Unušić. Ugovor Darka Nejašmića Osijek može otkupiti do svibnja, ali je izgledno je da će se to dogoditi ranije. Sam igrač izjavio je kako mu je želja ostati u gradu na Dravi.  

 

Pročitajte više