Blackburn iz Partizana doveo Petrovića, Giuly se vratio u Monaco

SADA već bivši igrač Partizana, Radosav Petrović, postao je novi igrač Blackburna potpisavši  četverogodišnji ugovor s engleskim klubom.

Vijest su potvrdili u utorak iz kluba s Ewood Parka nakon što su ishodili radnu dozvolu za srbijanskog reprezentativca, koji se trenutačno sa suigračima iz nacionalne momčadi nalazi u Moskvi, gdje reprezentacija Vladimira Petrovića u srijedu igra prijateljski ogled protiv Rusije.

Očekuje se da bi Petrović trebao doputovati na Otok direktno iz Moskve, te da bi trebao biti na raspolaganju treneru Steveu Keanu već za subotnji ogled prvoga premierligaškog kola protiv Woolverhamptona na Ewood Parku.

"Oduševljeni smo realizacijom ovog transfera. Iskreno se divim Radosavu već neko vrijeme", rekao je Kean.

Petrović je u Partizanu proveo protekle tri sezone. Nastupio je za Srbiju na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici prošle godine.

Giuly se vratio u Monaco nakon sedam godina

Ludovic Giuly potpisao je dvogodišnji ugovor s novim francuskim drugoligašem Monacom, objavili su u utorak iz kluba.

"Nisam si mogao dopustiti gledati Monaco u drugoj ligi. Želim pomoći klubu da se čim prije vrati u prvu ligu i zaigrati još jednom u Le Championnatu", rekao je bivši igrač Barcelone s kojom je 2006. godine osvojio Ligu prvaka.

U klub iz Kneževine iskusni je napadač stigao iz PSG-a, koji mu nije ponudio novi ugovor nakon što je Giuly kroz tri protekle sezone skupio 16 golova i okruglih stotinu nastupa u dresu danas bogatoga pariškog kluba.

Za Monaco je Giuly igrao po dolasku iz Lyona od 1998. do 2004. godine. Oprostio se finalom Lige prvaka u kojem je momčad tadašnjeg trenera Didiera Deschampsa izgubila od Mourinhova Porta.

Pročitajte više