Blackburn prihvatio Dnjiprovih sedam milijuna eura za Kalinića, Hajduku milijun eura?



NOGOMETNI klub Blackburn Rovers prihvatio je ponudu ukrajinskog kluba Dnjipra za hrvatskog reprezentativca Nikolu Kalinića u vrijednosti šest milijuna funti. Menadžer Blackburna Steve Kean rekao je da su vrlo blizu rastanka s hrvatskih reprezentativcem, kao i vrlo blizu dovođenja srpskog veznjaka Radoslava Petrovića iz Partizana.

"Mislim da će Kalinić otići. Danas (petak) je prihvaćena ponuda ukrajinskog kluba koji želi Nikolu. Ako Kalinić zaista želi otići želimo mu sve najbolje. Kako sada stvari stoje vrlo smo blizu realizacije transfera", rekao je menadžer Kean.

Srpski reprezentativac Petrović čeka radnu dozvolu za igranje na Otoku nakon čega bi trebao pojačati vezni red Blackburna u nadi da će klub napraviti korak prema naprijed u usporedbi s prošlom sezonom kada su nogometaši s Ewood Roada završili na 15. poziciji.

Kako je Kalinić iz Hajduka otišao za šest i pol milijuna eura plus 15 posto budućeg transfera, Hajduku bi Nikolinim odlaskom u Ukrajinu treba uprihoditi milijun eura. Ipak, postoje glasine kako je bilo dogovoreno da će Hajduk dobiti 15 posto od zarade na prodaju Kalinića, u tom slučaju Bijelima ostaje samo satisfakcija što je njihov bivši napadač napokon pronašao sreću.

Pročitajte više